Позлатен ланец морска плетка 50 см изображения

     
Pin It


Позлатен ланец морска плетка 50 см

SKU: GPL0005

Цена: 115 лв.

Възможна е предварителна заявка

Цената съдържа данък ДДС 20%, Доставката не е включена в цената

Доставката е от 2 до 7 работни дни.Артикулът се доставя от UK. Моля само хора, които наистина искат да закупят артикула да наддават .
 
Доставката е безплатна.-авансово заплащане

 

ОПИСАНИЕ:

Страхотен позлатен ланец 50 см Чисто нов .Ръчна изработка ,

Великолепен двойно позлатен ланец с 18 к стабилно златно покритие, ●Луксозна опаковка.●Масивна плетка тип "Морска". Изглежда точно като истинския масивен модел от злато. 
●Тегло 65 грама.●Дължина 50 см.Ширина 9-10 мм ●Много здрава закопчалка 

 

 

100% удовлетвореност на всеки клиент:

Може да върнете артикула в 7-дневен срок,в случай че не ви допадне или по някаква причина не сте доволни от вашата покупка.Гарантирана 100% удовлетвореност на всеки клиент.Транспортните разходи за връщането са за сметка на клиента,като се посочва банкова сметка за възстановяване на сумата.Артикулът трябва да се върне в оргиналната му опаковка,неносен, и във вида в който е получен. Артикулите нямат гаранция освен ако това не е изрично упоменато в описанието на самия артикул!Преди да оставите какъвто и да е коментар,ви молим най-любезно при възникнал проблем или нещо неясно да се свържите с нас, за да окажем нужното съдействие за разрешаване на проблема!
 

 Добавени 2010-11-30 11:42
Нови потребители с по-малко от 10 положителни коментара и такива с отрицателни коментари заплащат предварително.Моля след закупуване на артикул се свържете с мен по емаил или телефон за уточняване на подробностите.Ако до 24 часа след покупката не се свържете с мен за уточняване на плащането и доставката ,артикулът се пуска отново за продажба и вие получавате отрицателен коментар.

 

 


Добавени 2011-10-31 13:50
АРТИКУЛИТЕ СЕ ЗАПЛАЩАТ ПРЕДВАРИТЕЛНО-запис или банков превод.МОЛЯ,АКО НЕ СТЕ СЪГЛАСНИ С УСЛОВИЯТА НА ЗАПЛАЩАНЕ НЕ НАТИСКАЙТЕ БУТОНА "Купи сега".Благодаря.

 


Добавени 2012-02-01 13:04
*снимката е на реалния продукт и е илюстративна


Добавени 2012-02-01 13:05
*снимката е на реалния продукт и е илюстративна

 

 


Характеристики на продукта


Категория: Позлатени

Продуктов код (SKU): GPL0005


  
    

Бюлетин

 
Желаете ли да получавате имейл съобщения относно намаления, специални оферти или нови продукти?